fbpx

Bel ons op

of mail naar

Logo van Crossbow Coffee

ETNA Sagitta Milkbase

Maak koffie als een Barista: Haal het beste uit je koffiebonen met de hoogwaardige Zwitserse Braumann Brewer.

Crossbow C34

Espresso? Cappuccino? Thee? Ristretto? De C34 is er altijd klaar voor. De Crossbow C34 koffiemachine heeft een dubbele uitgifte, de smaakintensiteit is instelbaar en heeft een volautomatische reiniging.

OptiVend HS DUO Touch

Espresso? Cappuccino? Thee? Chocolademelk of soep? OptiVend Touch is er altijd klaar voor.De OptiVend Touch koffiemachine is er in verschillende modellen en uitvoeringen: voor kopjes, thermoskannen en met dubbele uitgifte voor het vullen van twee thermoskannen tegelijk (DUO-modellen).

Animo OptiMe

De Animo OptiMe is bij uitstek de machine voor een sterke espresso, een heerlijke lungo, of een cappuccino met echt verse melk. Deze bonenautomaat is te personaliseren zodat smaak en uiterlijk samenkomen: versgemalen koffie, in een persoonlijk design.

WMF 5000 S

De WMF 5000 S is als een goede teamspeler: draagt altijd zijn steentje bij en is snel wanneer het nodig is. Op hetzelfde moment is deze machine intuïtief en makkelijk in het gebruik. Waar medewerkers ernaar streven om klanten tevreden te stellen met een vriendelijke glimlach biedt dit volautomatische teamlid met één druk op de […]

WMF 1500 S+

Met een 10 inch touchdisplay geeft de nieuwe specialiteitenmachine WMF 1500 S+ alle informatie in één oogopslag – inclusief voedingstofgegevens, promoties of gebruiksvideo’s. Minstens zo interessant is het nieuwe, optionele Easy Milk-systeem voor de uitgifte van warme en koude melk en warme melkschuimspecialiteiten. De vele -soms subtiele- verbeteringen maken het werken met deze machine tot […]

WMF 1100 S

Het maakt niet uit of het om warme specialiteiten, met of zonder melk, espresso, ristretto, cappuccino, café crème, espresso machiatto of latte machiatto gaat. De mogelijkheden zijn eindeloos.