fbpx

Bel ons op

of mail naar

Logo van Crossbow Coffee

Op zoek naar de beste koffieautomaat voor op het werk?

Welke koffiemachine is de beste keus voor bedrijven?

Goede koffie is essentieel voor een fijne werkdag, daarom hebben we een groot assortiment koffieautomaten die passen bij elke werkplek. Er zijn verschillende opties: van koffiemachines met verse koffiebonen, next level barista koffiemachines met verse melk tot en met de snelle koffieautomaten met instantkoffie en uiteraard de traditionele filterkoffiemachines.

De beste keus voor een zakelijke koffiemachine hangt af van de grootte van je bedrijf en de piekmomenten op de werkvloer zoals in een pauze. Ontdek welke koffiemachines op het werk het best passen bij jouw wensen. Bij Crossbow Coffee hebben we het grootste assortiment koffiemachines in de regio.

Verse bonenkoffie op de werkplek

Wat is de beste koffiemachine met verse bonen voor op het werk? De hoogste kwaliteit bonenmachines voor verse bonenkoffie voor op het werk of kantoor vind je bij Crossbow Coffee. In onze showroom hebben wij het grootste assortiment bonenmachines.


We hebben een heel ruim assortiment bonenmachines voor op het werk. Denk aan:

Daarnaast hebben wij onze eigen vers gebrande koffiebonen. De bonenkoffie van Crossbow hebben de beste smaak en is speciaal voor bedrijven die waarde hechten aan kwaliteit. Onze koffiemelanges hebben verschillende smaakintensiteiten die met zorg zijn samengesteld.