fbpx

Bel ons op

of mail naar

Logo van Crossbow Coffee

ETNA Sagitta Milkbase

Maak koffie als een Barista: Haal het beste uit je koffiebonen met de hoogwaardige Zwitserse Braumann Brewer.

OptiVend HS DUO Touch

Espresso? Cappuccino? Thee? Chocolademelk of soep? OptiVend Touch is er altijd klaar voor.De OptiVend Touch koffiemachine is er in verschillende modellen en uitvoeringen: voor kopjes, thermoskannen en met dubbele uitgifte voor het vullen van twee thermoskannen tegelijk (DUO-modellen).

OptiVend TL Touch

De OptiVend Touch koffiemachine is er in verschillende modellen en uitvoeringen.

OptiVend TS Touch

Animo’s nieuwe OptiVend Touch koffiemachine produceert grote hoeveelheden instant koffie binnen enkele seconden – precies op smaak en temperatuur.

OptiVend S TS Touch

Espresso? Cappuccino? Thee? Chocolademelk of soep? OptiVend S TS Touch is er altijd klaar voor.

OptiVend S Touch

Animo’s nieuwe OptiVend Touch koffiemachine produceert grote hoeveelheden instant koffie binnen enkele seconden – precies op smaak en temperatuur.

OptiVend Touch

Hoe begin jij de dag het liefst? Met een volle cappuccino of een sterke espresso? Smaken verschillen, zeker als het om koffie gaat. En variatie maakt het leven leuk. Met de OptiVend Touch koffiemachine kies je op elk moment van de dag precies waar jij zin in hebt.

WMF 5000 S

De WMF 5000 S is als een goede teamspeler: draagt altijd zijn steentje bij en is snel wanneer het nodig is. Op hetzelfde moment is deze machine intuïtief en makkelijk in het gebruik. Waar medewerkers ernaar streven om klanten tevreden te stellen met een vriendelijke glimlach biedt dit volautomatische teamlid met één druk op de […]

Percostar

De PercoStar is een halfautomatisch professioneel koffiezetapparaat die werkt volgens het percoleersysteem. De percolator houdt de koffie warm zolang het apparaat ingeschakeld staat. De percolator, die geheel vervaardigd is uit fraai roestvrij staal, heeft een fraai gepolijst uiterlijk en is voorzien van een modern vormgegeven aftapkraan met peilglas.

OptiVend High Speed

De OptiVend High Speed is speciaal geschikt voor de bereiding van grote hoeveelheden koffie in thermoskannen of kopjes.