fbpx

Bel ons op

of mail naar

Logo van Crossbow Coffee

Etna Dorado Espresso Medium

De Espresso Medium is een veelzijdige koffiemachine die met één druk op de knop 28 koffievariaties bereidt op basis van koffiebonen, topping en chocolade.

Etna Dorado Espresso Large

De Espresso Large is een veelzijdige koffiemachine die met één druk op de knop 10 koffievariaties bereidt op basis van koffiebonen, topping en chocolade.

OptiBean X2

Een perfect kopje van de hoogste kwaliteit. Daarmee wordt elk moment jouw perfect koffiemoment!

OptiBean X1

Een sterke espresso, de perfecte cappuccino, een heerlijke lungo – wat je ook drinkt, de ware smaak zit in de kleinste details. Alleen als de omstandigheden precies goed zijn, krijg je de koffie die echt bij je past.

Animo OptiMe

De Animo OptiMe is bij uitstek de machine voor een sterke espresso, een heerlijke lungo, of een cappuccino met echt verse melk. Deze bonenautomaat is te personaliseren zodat smaak en uiterlijk samenkomen: versgemalen koffie, in een persoonlijk design.

OptiVend TS NG

De OptiVend van Animo is een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de dag lekkere koffie zet. Eén druk op de knop en binnen een paar seconden heb je heerlijke koffie in jouw favriete smaak. De Optivend TS NG is krachtig van binnen en mooi van buiten.

OptiVend S TS NG

De OptiVend van Animo is een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de dag lekkere koffie zet. Eén druk op de knop en binnen een paar seconden heb je heerlijke koffie in jouw favriete smaak. De Optivend S (TS) NG is krachtig van binnen en mooi van buiten.

WMF 1500 S+

Met een 10 inch touchdisplay geeft de nieuwe specialiteitenmachine WMF 1500 S+ alle informatie in één oogopslag – inclusief voedingstofgegevens, promoties of gebruiksvideo’s. Minstens zo interessant is het nieuwe, optionele Easy Milk-systeem voor de uitgifte van warme en koude melk en warme melkschuimspecialiteiten. De vele -soms subtiele- verbeteringen maken het werken met deze machine tot […]

WMF 1100 S

Het maakt niet uit of het om warme specialiteiten, met of zonder melk, espresso, ristretto, cappuccino, café crème, espresso machiatto of latte machiatto gaat. De mogelijkheden zijn eindeloos.