fbpx
Menu

Serviceconcept

In alle regio’s van het land zijn we vertegenwoordigd. Hierdoor zijn we snel bij u op locatie en kunnen we de beste service leveren.

Na aflevering van de koffieautomaat voor uw bedrijf komen we regelmatig langs om de voorraad aan te vullen en preventief onderhoud te verrichten. Hierdoor worden problemen met uw zakelijke koffiemachine voorkomen en zit u niet plotseling met een kapotte koffieautomaat.

Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf spreken we af hoe vaak we langskomen. Dit kan een keer per week zijn of eens per drie weken of misschien een keer per maand. Na het kopen van een koffieautomaat krijgt u deze service vijf jaar lang helemaal gratis, zolang u de ingrediënten van Crossbow Coffee gebruikt. Dit geldt voor alle automaten met uitzondering van de verse melk uitvoeringen. Vrijwel alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden zitten inbegrepen bij ons all-in serviceconcept. Heeft uw koffieautomaat onverhoopt toch een storing? Bij bedrijven in de regio van Crossbow Coffee verhelpen we alle storingen binnen vier uur. Zit u wat verder weg in Nederland, dan staan we binnen 24 uur bij u voor de deur. Wel zo fijn!