fbpx
Menu

Meubels voor onze machines

Samen met Koffiekasten.nl

Crossbow Coffee levert naast de koffiemachines en de ingrediënten ook het complete koffiemeubilair. Dit doen wij samen met Koffiekasten.nl, een betrouwbare partner waar we al jarenlang met zeer veel tevredenheid samenwerken.

Perfecte meubels voor op de zaak

Koffiekasten.nl is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van professionele koffiemeubels. Iedere koffiekast is speciaal ontwikkeld voor professionele koffiemachines binnen bedrijven, met uitsparingen voor zowel water als stroom, desgewenst voorzien van bekerdispensers, droesdoorvoer en opbergruimte voor de ingrediënten.

Omdat we slim en efficiënt produceren kunnen we de koffiekasten al leveren vanaf één stuk. We werken met hoogwaardige materialen zoals bijvoorbeeld hout met FSC-keurmerk, staal en glas.

 

 

 

 

Standaard meubel of geheel op maat

U kunt kiezen uit een standaard koffiemeubel of een eigen ontwerp op maat. Uiteraard volledig aangepast aan het type koffiemachine, huisstijlkleuren en de specifieke wensen. De koffiemeubels kunnen voorzien worden van signing en zelfs beeldschermen.

De koffiecorners, koffiekasten en koffiepantries worden helemaal door de vakmensen van Koffiekasten.nl ontworpen, geproduceerd en geplaatst. Want een hoge kwaliteit staat bij Koffiekasten.nl voorop!

Meer weten?

Bekijk de mogelijkheden op koffiekasten.nl. Natuurlijk kunt u altijd zelf contact opnemen of wij doen dat voor u. Uiteraard werken we altijd nauw met elkaar samen als het gaat om specificaties van de machine en de plaatsing van de koffiemachine in combinatie met het meubel.