fbpx
Menu

Merken

We leveren meer dan 50 koffieautomaten voor bedrijven in alle denkbare prijsklasses, dus er zit altijd wel een koffiemachine tussen die geschikt is voor uw bedrijf. Onze machines zijn van de volgende merken:

Nescafé

Nescafé is misschien wel een van de bekendste koffiemerken in de markt. De zakelijke koffiemachines van Nescafé zijn innovatief en hebben een mooi, strak design. Met één druk op de knop zet u koffie van echte baristakwaliteit.

Als u kiest voor een koffieautomaat van Nescafé, heeft u veel verschillende opties. Gaat u voor een snelle instantmachine die tot wel 250 drankjes per uur kan produceren, of gaat u voor een versebonenmachine die luxe koffies zoals latte macchiato’s kan zetten? Door de grote variatie aan koffiemachines voor op het werk is Nescafé een merk dat voor ieder bedrijf een goede match is. Voor de twijfelaars zijn er ook nog koffiemachines die verschillende zetmethoden combineren, waardoor u zowel de snelheid van instantkoffie als de kwaliteit van bonenkoffie in huis heeft. Gaat u voor een instantkoffiemachine? Dankzij de innovatieve drive van Nescafé maakt de smaak van instantkoffie een ware revolutie door. Bij de Microgrinds wordt een vleugje versebonenkoffie toegevoegd, waardoor de smaak nu ongekend bijzonder is. Probeer het zelf!

 

Animo

Koffieautomaten van het Nederlandse merk Animo staan internationaal bekend om hoogwaardige koffiezetsystemen met eenvoudige bediening en groot onderhoudsgemak. Van Animo vindt u bij ons fresh brew-koffiemachines, versebonenmachines en instantkoffiemachines.

Deze veelzijdigheid maakt Animo een merk dat geschikt is voor alle soorten bedrijven, groot of klein. Alle machines hebben een onderscheidend design, een ruime keuze aan drankjes en een betrouwbaar, sterk systeem. Uniek aan de zakelijke koffiemachines van Animo is dat ze de mogelijkheid tot branding hebben. U kunt uw koffiemachine zo laten ontwerpen dat hij perfect past bij uw huisstijl en bedrijfsidentiteit. Meer informatie over branding op koffiemachines kunt u hier lezen.

 

WMF

WMF-koffiemachines komen oorspronkelijk uit Duitsland. WMF blinkt uit in kwaliteit en veelzijdigheid en is al sinds 1927 een topmerk in de horeca en het bedrijfsleven. Elk onderdeel van uw WMF-koffiemachine is ontworpen voor maximale prestaties. De mogelijkheden met WMF zijn eindeloos: van krachtige espresso tot schuimende cappuccino’s of warme chocola: met één druk op de knop heeft u een drankje van de hoogste kwaliteit.

Ons assortiment WMF-koffiemachines bestaat uit verschillende varianten koffieautomaten voor versebonenkoffie. Innovatie, design en geweldige koffie staan bij al deze machines centraal. Qua mogelijkheden en smaak doen de koffies van WMF niet onder aan horecakwaliteit. Heerlijke luxe koffie, gewoon bij u op het werk!

 

Necta

Het Duitse Necta is leverancier van professionele koffiemachines en snack- en frisdrankautomaten. De koffieautomaten van Necta zijn zowel voor grotere als kleine bedrijven zeer geschikt dankzij het grote assortiment. Wat uw koffiebehoefte ook is, Necta heeft de juiste koffiemachine. Zo is er de Kikko Instant voor kleine en middelgrote bedrijven, die instantkoffie schenkt van uitstekende kwaliteit.

Behoefte aan meer luxe? Necta heeft ook een versebonenmachine, de hightech Concerto Espresso. Een groot aanbod, een innovatieve interface en de lekkerste verse koffie.

 

Crem International

Zweden staat bekend om haar innovatie en kwaliteit. Zo ook op de koffiemarkt: het Zweedse merk Crem International heeft een brede lijn aan professionele, uitstekende koffiemachines voor op het werk. Crem International staat op de drie pilaren van kwaliteit, innovatie en design. Het merk maakt hoogwaardige koffiemachines voor het bedrijfsleven, horeca en thuis.

De koffiemachines voor het bedrijfsleven vallen onder de naam Coffee Queen, een naam die gelijk al wat zegt over de kwaliteit van deze koffieautomaten. Instantkoffie of fresh brew: de keuze aan machines van Crem International is enorm.

 

Wega

De koffiemachines voor koffie op het werk van het Italiaanse merk Wega combineren duurzaamheid en gemak in betrouwbare automaten. De elegante espressomachines geven iedere ruimte een unieke persoonlijkheid en maken bovenal koffie van de allerbeste kwaliteit. Van retro design tot een koffiemachine met futuristische look: Wega weet ieder koffieautomaat een bijzondere uitstraling te geven.

De volautomatische, halfautomatische en handbediende koffiemachines van Wega vangen de authentieke essentie van de Italiaanse espresso in ieder kopje koffie. Voor minder dan de hoogste kwaliteit gaat het merk niet; zelfs de meest kritische koffiepuristen worden blij van deze koffiemachines.

 

Magister

Magister is een koffiemerk uit het Italiaanse Milaan. En waar weten ze nou meer over goede koffie dan in Italië? Magister hecht veel waarde aan koffiemachines die niet alleen briljante koffie zetten, maar die ook een prachtig esthetisch design hebben. De machines zijn innovatief, hebben een functionele en moderne look en beschikken over zeer geavanceerde systemen.

Op het gebied van koffie voor op het werk biedt Magister superautomatische koffiemachines die tot wel twaalf verschillende drankjes kunnen maken met bonenkoffie en verse melk. Bij Crossbow Coffee kunt u zakelijke koffiemachines van Magister kopen voor ieder soort werkomgeving, van eenvoudige koffieautomaten tot geavanceerde meesterwerken met warmhoudplaten voor kopjes en een koeling voor verse melk. Benieuwd of een koffiemachine voor op het werk van Magister wat voor u is? Wij adviseren u graag.

 

Etna

Het Nederlandse kwaliteitsmerk Etna biedt vier verschillende zetmethoden voor koffie: espresso, instant, fresh brew en liquid. Alle machines van dit koffiemerk worden in Doetinchem geproduceerd. Echte Hollandse kwaliteit dus!De machines voor koffie op het werk van Etna zijn compact maar zeer compleet.

De koffieautomaten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van small tot large. Daardoor is er altijd wel een machine die perfect in de keuken van uw bedrijf past. Van snelle instantkoffie tot luxe creamy chocs: wat uw koffiebehoefte ook is, Etna heeft een geschikte zakelijke koffiemachine voor u. Behalve dat deze machines uitstekende koffie kunnen produceren, onderscheiden ze zich door een aantal sublieme technische mogelijkheden zoals ingebouwde betaalsystemen en bekersensors.

 

Nuova Simonelli

Het Italiaanse topmerk Nuova Simonelli maakt al sinds de jaren 30 professionele koffiemachines voor op het werk. De koffieautomaten zijn niet alleen zeer gebruiksvriendelijk maar ook heel duurzaam: het bedrijf gebruikt zoveel mogelijk duurzame materialen om een lange levensduur te garanderen.

Combineer dat met het serviceconcept van Crossbow en uw koffiemachine kan jaren mee! De volautomatische koffiemachines van Nuova Simonelli zijn veelzijdig: compact aan de buitenkant maar boordevol opties aan de binnenkant. Een aantal van de machines hebben twee grinders voor verse koffiebonen, een koelsysteem en de mogelijkheid tot het zetten van maar liefst 190 cappuccino’s in een uur. Met een snelheid die dicht in de buurt van filterkoffie komt maar de kwaliteit van versebonenkoffie is dit Italiaanse merk een uitstekende keuze voor professionele koffie op het werk.

 

Victoria Arduino

Het Italiaanse Victoria Arduino is specialist op het gebied van espressomachines. Al meer dan honderd jaar maakt dit topmerk de meest geavanceerde halfautomatische koffiemachines. Strak en elegant design wordt gecombineerd met horecakwaliteit koffie.

Net als bij Crossbow Coffee staat koffiebeleving hoog in het vaandel bij Victoria Arduino. Dat Victoria Arduino topproducten levert is niet onopgemerkt gebleven. In 2015, 2016 én 2017 waren de Italianen partners van het World Barista Championship. De beste barista’s ter wereld zweren bij de machines van Arduino. Als dat geen teken van goede kwaliteit is, weten wij het ook niet meer.