fbpx
Menu

Koffie ExperienceErvaar onze zakelijke koffiemachines in de Koffie Experience

Weet u nog niet welke koffiemachine bij u en uw bedrijf past? Geen probleem, we helpen u met een eenvoudig proces om de koffieautomaat te kiezen die het beste past bij uw bedrijf of kantoor. In onze Koffie Experience in Veenendaal kunt u meer dan 30 werkende showmodellen bekijken, proberen en ervaren.

Koffie Experience

Samen met u kijken we naar de factoren die meespelen in de koffiebehoefte bij u op het werk: hoeveel personen maken er gebruik van de koffiemachine en zijn er piekmomenten?

Proefplaatsing koffieautomaat

Bent u na het testen in de Koffie Experience enthousiast geworden? Dan zorgen we voor een proefplaatsing van de machine naar keuze. Want de koffie op het werk moet natuurlijk ook in de smaak vallen bij uw werknemers. Daarom krijgt u de gekozen zakelijke koffiemachine een week lang gratis op de proef bij u in het bedrijf. Onze koffiespecialisten stellen hem helemaal af op de smaak en behoefte van het personeel, want de perfecte koffie is voor iedereen anders. We gaan pas weg als we de ideale maling, sterkte en temperatuur gevonden hebben. We willen dat u 100% tevreden bent voordat u overgaat op het kopen van een koffieautomaat.

Zakelijke koffieautomaat kopen

Bent u na de proefplaatsing van uw koffieautomaat enthousiast geworden? Dan blijft de koffiemachine lekker bij u staan. U kunt direct gebruikmaken van ons unieke serviceconcept: vijf jaar lang all-in garantie op uw machine. Eens in de zoveel weken, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, komen we langs om de machine te voorzien van een nieuwe voorraad lekkere koffie en aanvullende benodigdheden. Daarnaast checken we ook hoe uw machine er bij staat. Indien nodig voeren we preventief onderhoud uit, zodat storingen in de toekomst voorkomen worden. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan met uw koffieautomaat, dan staan we binnen één dag bij u op de stoep om de storing op te lossen.

Lees meer over ons serviceconcept.