fbpx
Menu

Duurzaamheid

Zakelijke koffie voor bedrijven die houden van kwaliteit, goede koffie en uitstekende service. Ook nog veel meer dan dat, een kop koffie of thee doet u goed, maar wij vinden het belangrijk dat het ook goed is voor de samenleving.

Zorgeloos genieten van duurzame koffie op kantoor

Of het nu koffie of thee is, bij Crossbow zijn we gek op mooie producten met bijzondere verhalen. Het is onze missie om bedrijven kennis te laten maken met de beste, duurzame en natuurlijk de lekkerste koffie. 
 
Daarom doen wij zaken vanuit een aantal duurzame principes:
1. Schoon geweten
2. Goed voor de boer
3. Lokaal & Vers gebrand
4. 100% biologisch

 

Schoon geweten

De koffies die wij gebruiken in onze zakelijke koffiemachines hebben keurmerken die garanderen dat de koffie met een schoon geweten gedronken kan worden. Onze eigen melanges hebben bijvoorbeeld het Rainforest Alliance-keurmerk en onze biologische bonen zijn Skal-gecertificeerd. Dat betekent dat het hele productieproces verantwoord is.

Goed voor de boer

We staan voor bescherming van arbeiders, milieu en natuur in het land waar de koffie verbouwd wordt. Samen met onze partners werken wij duurzaam en bewust aan onze producten, daar hoort transparantie en een eerlijke beloning voor de koffieboer bij.

Lokaal & Vers gebrand

Wij leveren onze koffie lokaal en vers gebrand vanuit de koffiebranderij Royal Taste in Soest. Vers betekent niet ouder dan 6 weken, koffie is namelijk het lekkerst van 14 tot 90 dagen na het branden.

100% Biologisch

De verse bonenkoffie van Crossbow is er ook 100% biologisch. Het hele proces is gecertificeerd door Skal, van branden en opslaan tot de verkoop. Skal is de toezichthouder en certificeert en ziet er op toe dat bedrijven zich houden aan de afspraken rondom de betrouwbaarheid van biologische producten. De biologische bonen en het productieproces van Crossbow Coffee voldoen aan alle strenge eisen en daar zijn we best trots op!

 

Geniet van de heerlijke smaak van Crossbow Coffee, ook 100% biologisch.