fbpx
Menu

Onze producten

We zijn gecertificeerde NESCAFÉ dealer en in de koffiebranderij Royal Taste in Soest branden wij onze eigen koffiemelanges. Dat is een geweldig en ambachtelijk proces. Dit komt de smaak ten goede, de zorg waarmee de koffie gemaakt is vindt u terug in de karakteristieke smaak. Naast de koffieproducten leveren wij andere ingrediënten zoals thee, frisdranken, bekertjes. Onze koffie-experts zorgen ervoor dat uw voorraad regelmatig wordt bijgevuld, zodat u niet mis zult grijpen.

Crossbow bonenkoffie

 

Wij zijn gek op koffie. Door alle soorten koffie die we proeven en gebruiken in onze machines, weten we inmiddels als geen ander wat koffie lekker maakt. Daarom branden wij ook onze eigen heerlijke koffiemelanges. Dit doen we in een koffiebranderij in Soest.

In totaal maken wij zes verschillende koffiemelanges waaronder één volledig biologische variant. Deze smaakvolle koffies zijn zorgvuldig samengesteld en bestaan in sommige gevallen uit maar liefst vier verschillende soorten koffiebonen. De meestgebruikte soorten koffiebonen zijn Arabica en Robusta, die voornamelijk verschillen in cafeïnegehalte. Door het nauwkeurig combineren van smaken en aroma’s hebben we koffies ontwikkeld voor iedereen, ongeacht je persoonlijke smaak en voorkeur. Onze eigen melanges hebben allemaal hun unieke smaak en zijn bovendien voorzien van het Rainforest Alliance-keurmerk. Dat betekent dat er bij de verbouwing van de koffie veel aandacht is besteed aan het welzijn van de lokale bevolking en het klimaat.

Bekijk onze bonenmachines.

Verse biologische bonen

Biologische koffiebonen van Crossbow Coffee
De bonenkoffie van Crossbow Coffee is er ook in een 100% biologische variant. Het hele proces is gecertificeerd door Skal, van branden en opslaan tot de verkoop. Skal is de toezichthouder en certificeert en ziet er op toe dat bedrijven zich houden aan de afspraken rondom de betrouwbaarheid van biologische producten. De biologische bonen en het productieproces van Crossbow Coffee voldoen aan alle strenge eisen en daar zijn we best trots op! Geniet van de heerlijke smaak van Crossbow Coffee, ook 100% biologisch.

Bekijk onze bonenmachines.

 

 

Instantkoffie Nescafé

Gaat u voor gemak met een instantkoffiemachine? De instantkoffie van Nescafé zorgt dat uw koffie op het werk snel en voordelig is, maar ook van constante goede kwaliteit. Instantkoffie van Nescafé is verkrijgbaar in verschillende melanges, met allemaal een eigen unieke samenstelling en gebalanceerde smaak. Of u nu houdt van sterke, donkergeroosterde koffie of een wat subtielere, zachte smaak: alle melanges van Nescafé zijn vol van smaak.

Nescafé Microgrinds
Werknemers en bezoekers stellen steeds hogere eisen aan koffie op het werk. Dankzij de horeca en trend van versebonenkoffie, is de smaak van mensen verfijnd en hebben zij hogere verwachtingen. Instantkoffie is snel, makkelijk en voordelig, maar niet altijd even vol van smaak. Wilt u nog steeds snelle en voordelige koffie, maar dan met een sterkere smaakbeleving? Een fantastische nieuwe ontdekking is Nescafé Microgrind. Dat is instantkoffie zoals u gewend bent, maar dan met 3 tot 5% fijne, versgemalen bonenkoffie. Dit maakt de koffie net een tikkeltje sterker en smaakvoller, waardoor alle vooroordelen over instantkoffie direct het raam uit kunnen.

Nescafé Microgrinds is verkrijgbaar in vier verschillende blends, van licht- tot donkergeroosterd. Deze heerlijke koffieinnovatie kan gewoon gebruikt worden in bestaande koffiemachines. Dezelfde koffieautomaat dus, maar véél meer smaak!

Bekijk onze instantkoffiemachines.

Instantmelk Nescafé

Instantmelk
Instantkoffiemachines hebben soms ook de mogelijkheid tot het zetten van een koffie verkeerd, latte macchiato of cappuccino. Met één druk op de knop zet uw koffiemachine een drankje dat haast niet te onderscheiden is van een kop koffie in de horeca. Met instantmelk van Nescafé heeft uw koffie een heerlijk volle, romige melksmaak, maar ook 0% vet. Lekker én gezond dus.

 

Instantmelk van Nescafé is 100% melk en geeft dus een fantastische smaak. Heeft uw zakelijke koffiemachine niet de mogelijkheid om automatisch koffie met melk te schenken? U kunt bij ons ook zakjes creamer bestellen, die makkelijk en voordelig bijna net zo’n bijzondere smaak geven!

Creamer

Naast professionele koffieautomaten voor op het werk leveren wij ook alle aanvullende koffie- en theebenodigdheden, waaronder creamersticks. Geen geknoei met cupjes melk, maar lekker stevige melkpoeder in een zakje. Melkpoeder in zakjes moet na het bereiden van de koffie nog handmatig toegevoegd worden aan de koffie, in tegenstelling tot instantmelk in het koffieautomaatzelf. Creamer is daarom vooral een handige en goedkope oplossing voor koffiemachines op het werk die geen ingebouwde optie hebben voor melktoevoeging.

Cacao Nescafé

Een koude wintermorgen. Uw werknemers komen verkleumd aan op het werk. Wat is er dan lekkerder dan een beker zoete, heerlijk geurende warme chocolademelk? Veel van onze zakelijke koffiemachines hebben de mogelijkheid om naast koffie ook warme choco te schenken. Geen heet water met een chocoladekleurtje, maar echte, smaakvolle chocolademelk van Nescafé. Ook een lekker alternatief voor werknemers en bezoekers die niet zulke grote koffiedrinkers zijn.

Heeft uw zakelijke koffiemachine niet de mogelijkheid om warme chocolademelk te maken? Geen probleem. Als extra aanvulling op uw koffiebenodigdheden kunnen wij ook losse zakjes instantchoco bij u bezorgen.

Suiker

Naast koffieautomaten voor bedrijven leveren wij ook de aanvullende koffie- en theebenodigdheden, waaronder suiker en melk voor in de koffie-automaten. Geen geknoei of onhandig gedoe met losse zakjes: uw kopje koffie wordt met suiker/melk en al gezet. U hoeft alleen nog maar te roeren en uw koffie is compleet. Bij sommige koffiemachines kunt u ook nog handmatig de hoeveelheid suiker instellen.

Net als de koffie- en theeproducten zorgt Crossbow Coffee ervoor dat uw suikervoorraad altijd op peil is. Als onderdeel van onze uitgebreide service komen we regelmatig langs om bij te vullen en direct wat preventief onderhoud uit te voeren.

Thee

Niet iedereen houdt van koffie. Met de koffiemachines van Crossbow Coffee is dat geen probleem, want bijna al onze professionele koffieautomaten hebben de mogelijkheid om thee te schenken. Dit kan met kant-en-klare thee uit de automaat, of door heet water te schenken waarvoor we ook de losse theezakjes bij u afleveren. Niet alleen standaardsmaakjes, maar een rijke variatie aan smaakvolle, aromatische thee van de beste kwaliteit. Er zit voor iedereen wel een lekkere smaak tussen!

Thee op het werk
Net als alle koffiebenodigdheden zorgen wij ervoor dat uw theevoorraad tijdig bijgevuld wordt en dat uw machine optimaal werkt. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat er geen kruislingse contaminatie ontstaat.

Cup-a-Soup

 

Heerlijk in de pauze of tegen het einde van de dag: een lekker kopje soep. Crossbow Coffee is expert op het gebied van koffie, maar we zijn ook gek op soep. Onze Cup-A-Soup-dispensers komen in allerlei varianten, van losse zakjes of kleine tafeldispensers tot grote, stand alone soep-en-choco-machines. Met één druk op de knop hebben uw werknemers een heerlijke kop soep.

 

Het bijvullen of verwisselen van smaken van uw Cup-a-Soup-machine is supermakkelijk. Als onderdeel van ons serviceconcept zorgen wij er bovendien voor dat u altijd voldoende voorraad en keuze heeft. Bekijk onze verkoopautomaten.

Koude dranken

Frisdrankautomaat kopen? Behalve koffiemachines leveren wij ook verkoopautomaten voor koude dranken, zoals blikjes Coca-Cola, Fanta, Spa blauw, bier en diverse frisdranken. Zo heeft u altijd ijskoude drankjes van de beste A-merken binnen handbereik!

Onze verkoopautomaten voor frisdrank behoren tot de meest innovatieve frisdrankautomaten die er zijn. Zowel blikjes als flesjes fris, bier en andere drankjes kunt u bij ons bestellen en laten bijvullen in uw frisdrankautomaat. Onder andere de merken Coca-Cola, Heineken en Spa kunt u bij ons bestellen voor in uw vendingmachine.

Frisdrankautomaat kopen
Als u een frisdrankautomaat of vendingmachine aanschaft bij Crossbow Coffee, profiteert u van ons ijzersterke serviceconcept. We zorgen niet alleen dat u altijd voldoende producten op voorraad heeft, maar ook dat uw vendingmachine optimaal presteert dankzij preventief onderhoud.

Heeft u nog geen verkoopautomaat op het werk? Bekijk ons aanbod.

Snacks

Wat snacken uw werknemers het liefst tussendoor? Onze snoepautomaten hebben de mogelijkheid om een brede keuze aan koeken, snoepjes en andere snacks aan te bieden. Zakjes chips, gevulde koeken of zoete snoepjes: uw vendingmachine heeft alles waar uw personeel en bezoekers maar zin in kunnen hebben.

Snoepautomaat kopen voor in uw bedrijf? Met een snoepautomaat met koeken en snacks zorgt u dat uw werknemers voor grote en kleine trek altijd wat lekkers in de buurt hebben.

Bekijk onze verkoopautomaten.

Bekertjes en lepeltjes


Heeft u al een zakelijke koffiemachine voor op het werk of gaat u er eentje kopen? Dan heeft u natuurlijk ook aanvullende koffie- en theebenodigdheden nodig. U wilt de aandacht natuurlijk niet van uw mooie koffiemachine af laten leiden door een enorme stapel vuile vaat. Daarom leveren wij ook wegwerpbekertjes en -lepeltjes die zó de prullenbak of recyclebak in verdwijnen. Zo kunnen uw werknemers en bezoekers zoveel koffie of thee drinken als ze maar willen zonder dat u aan het einde van de dag met een berg afwas opgescheept zit.