fbpx
Menu

NESCAFÉ dealer

Crossbow Coffee is er trots op certified dealer te zijn van NESCAFÉ. In Nederland werkt Nestle met een unieke aanpak voor distributie en service van koffie en machines. Hiervoor werken zij met speciaal geselecteerde regionale koffieleveranciers die de producten van Nestle en NESCAFÉ, diensten en services persoonlijk en efficiënt aanbieden.

Selectie criteria

De criteria waarop onder andere Crossbow Coffee door Nestlé is geselecteerd, is dat wij dagelijks dicht in de buurt zijn bij onze opdrachtgevers. Dat wij snel reageren op bestellingen of storingen, is met name daarin een van de belangrijkste peilers. We zijn een betrokken (familie)bedrijf dat bekend staat om goede en betrouwbare dienstverlening. Daarnaast is het belangrijk dat wij een breed scala aan producten, waaronder water- en snoepautomaten aanbieden.

Unieke samenwerking

Maar Crossbow Coffee gaat nog een stap verder. Wij garanderen namelijk dat al onze instant koffie is van het merk NESCAFÉ. Voor Crossbow Coffee is alleen het beste goed genoeg en daarom is het onze overtuiging dat NESCAFÉ en Crossbow Coffee een duurzame combinatie vormen.

Beste kwaliteit

NESCAFÉ is ontstaan uit de organisatie brede missie van Nestlé, namelijk het bieden van de beste voedingsproducten voor onze consumenten. Voor onze zakelijke klanten biedt NESCAFÉ een gemakkelijk en kosten efficiënt concept, dat staat voor kwaliteit en gemak. Door het aanbieden van een ruim assortiment aan kwalitatieve koffie, een brede range van gebruiksvriendelijke koffiemachines en de kwaliteit die hoort bij een wereldwijd A-merk voldoen wij aan de wensen van uw medewerkers en gasten.

Ruim assortiment

Het assortiment van NESCAFÉ  biedt een ruime keuze aan koffie, melk en cacaoproducten. Alle ingrediënten zijn speciaal voor de koffiemachines van NESCAFÉ ontwikkeld om moeiteloos heerlijke koffie te schenken van een constante hoge kwaliteit. Bovendien zijn de producten voorzien van een handige schenkverpakking om bijvullen en onderhoud nog gemakkelijker te maken.

Hoogwaardige koffiemachines

Daarnaast heeft Nestlé een brede range aan flexibele en betrouwbare koffiemachines. Voor elke organisatie, instelling of bedrijf, klein of groot. Van een perfecte espresso tot een schuimige cappuccino. Met NESCAFÉ heeft u altijd een koffievoorziening die past bij de wensen en verwachtingen van uw medewerkers en gasten.