fbpx
Menu

Koffiemachines

Wilt u een koffieautomaat voor op het werk kopen? Er zijn verschillende opties: een machine voor versebonenkoffie, instantkoffie, fresh brew-koffie of percolatorkoffie. Welk soort zakelijke koffiemachine het beste bij uw bedrijf past, wordt bepaald door de bedrijfsgrootte en de piekmomenten op de dag in de koffieconsumptie. In onze Koffie Experience in Veenendaal kunt u verschillende soorten koffieautomaten proberen en geven wij een advies op maat voor uw bedrijfssituatie.Er zijn ook meubels voor onze machines

Bonenmachines

Pure traktatie

Versebonenkoffie op kantoor is een trend die we steeds meer tegenkomen. Versebonenkoffie op het werk geeft dezelfde smaaksensatie als in de horeca. Een echte verwennerij voor iedere werknemer of bezoeker van uw bedrijf. Verse bonen, opgeklopte melk en een heerlijk crèmelaagje: een blijk van waardering en een pure traktatie. Met onze versebonenmachine van het merk WMF heeft u een volautomatische barista in huis. Want u zet hiermee zelfs luxe koffies zoals een ice latte macchiato. De koffieautomaten met verse bonen zijn vooral een goede optie als smaakbeleving en luxe belangrijk zijn voor uw zakelijke koffiemachine. Behalve versebonenkoffie van verschillende topmerken, verkopen we ook koffiemelanges uit onze eigen koffiebranderij. Deze koffies zijn heel nauwkeurig samengesteld met smaaknuances uit meerdere soorten koffiebonen.

Bekijk onze bonenmachines.

Instantkoffiemachines

Als u een koffieautomaat wilt kopen die snel koffie zet en voordelig is, dan is instantkoffie een goede keuze. Instantkoffiemachines zijn perfect voor bedrijven waar in korte tijd veel koppen koffie geproduceerd moeten worden, zoals op werkplaatsen en in fabrieken. De doorloopsnelheid is hoog zodat iedereen in de pauze snel koffie kan drinken.

Ook voor instantkoffie zijn er verschillende melanges verkrijgbaar. Als gecertificeerde dealer zijn al onze koffiemelanges van NESCAFÉ, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit en smaakbeleving garanderen. Een nieuwe vorm van instantkoffie is de Microgrind van Nescafé. Deze koffie heeft hetzelfde gemak als de gewone instantkoffie, maar de smaak is stukken lekkerder door toevoeging van 3 tot 5% versgemalen bonenkoffie. Daardoor heeft deze koffie een vollere smaak en ruik je het koffie-aroma.

Bekijk onze instantkoffiemachines.

Fresh brew-machines

De vertrouwde smaak van thuis

Fresh brew-machines geven de vertrouwde smaak van thuis. Met de klassieke filtersystemen zetten deze koffiemachines voor op kantoor uitstekende koffie van versgemalen koffiebonen. Net als thuis wordt fresh brew-koffie gezet door heet water te laten lopen door een filter met gemalen koffie. In plaats van een papieren filter, hebben deze koffiemachines een metalen filter. Geen extreme belasting voor het milieu dus, maar snelheid, schoonheid en gemak. Tegenwoordig wordt fresh brew ook slow coffee genoemd en is het een voorzichtige trend in hippe barren.

Voordelige prijs voor uitstekende koffie op het werk
Fresh brew-koffie is de goedkoopste oplossing voor koffie op het werk, maar ondanks de voordelige prijs zijn deze koffiemachines wel in staat een uitstekende koffie te schenken voor uw werknemers en bezoekers. Dankzij de snelle en efficiënte zetmethode kan er in korte tijd een aanzienlijke hoeveelheid koffie gezet worden die net zo goed smaakt als thuis.

Wilt u een fresh brew-koffiemachine komen testen? In onze Koffie Experience kunt u zelf ervaren wat de voordelen zijn van deze machine en of hij past bij uw bedrijfssituatie. Onze uitstekende fresh brew-machines zijn onder andere van het Nederlandse topmerk Animo.

Bekijk onze fresh brew-machines.

 


Percolator

Op zoek naar een snel en efficiënt koffiezetsysteem voor op het werk? Percolatorkoffie is vooral handig wanneer u grote hoeveelheden koffie in korte tijd nodig heeft. Deze halfautomatische koffiemachine werkt volgens het percoleersysteem. De percolator houdt de koffie warm zolang het apparaat ingeschakeld is.

Flexibele koffiemachine voor bedrijven
De percolator van het merk Animo is een halfautomatisch professioneel koffiezetsysteem met een inhoud van maximaal 15 liter. Met een tapkraantje kunnen er (afhankelijk van het formaat) 24 tot 120 kopjes koffie gehaald worden uit de roestvrijstalen koffieautomaat. Ook een handig voordeel van een percolator: er is geen vaste wateraansluiting nodig. Deze flexibiliteit maakt de koffiemachine ook zeer geschikt voor op vergaderlocaties, bij congressen en andere flexibele werkomgevingen.

Vendingmachines

Vendingmachines

Hoe gek we ook op onze koffie zijn, we weten natuurlijk dat koffie alleen niet genoeg is om uw personeel de hele dag vol energie en tevreden te houden. Daarom hebben we bij Crossbow Coffee ook een ruime keuze aan verkoopautomaten, zoals snoepautomaten en frisdrankautomaten. Zo hebben uw werknemers en bezoekers altijd wat lekkers bij de hand.

 

Vending machine kopen? Onze hoogwaardige vendingmachines van onder andere het merk Necta vallen ook onder ons uitgebreide servicemodel. Ook kunt u een proefplaatsing aanvragen om te kijken of een vendingmachine zoals een snoepautomaat of frisdrankautomaat bij u in de smaak valt.

 

Frisdrankautomaten
Uw bezoekers en personeel de mogelijkheid geven om bij u op kantoor een heerlijk, ijskoud drankje te drinken? We hebben frisdrankautomaten van verschillende merken, met verschillende producten en capaciteiten. Bijvoorbeeld een Coca-Cola-automaat die, naast natuurlijk verschillende varianten Coca-Cola, ook frisdranken als Fanta biedt. Onze grootste verkoopautomaat voor drankjes heeft een capaciteit van maar liefst achthonderd blikjes drinken! Het blijft hierbij niet alleen bij frisdranken zoals Coca-Cola, Fanta en Sprite. Veel van onze apparaten bieden ook flesjes of blikjes gekoeld water zoals Spa Blauw, ijsthee en zelfs bier. Voor elk moment en voor elke smaak hebben we een lekker en ijskoud drankje.

 

 

Bekijk onze automaten.

 

 

 

 

Snoepautomaten
Naast frisdrankautomaten en soepautomaten kunnen wij uw bedrijf ook voorzien van een snoepautomaat met de lekkerste snacks. Zoet of zout, u en uw personeel hebben altijd een lekker tussendoortje bij de hand. Snoepautomaten zijn verkrijgbaar met alleen de mogelijkheid tot verkoop van snacks en in combinatie met gekoelde drankjes.

Onze snoepautomaten hebben een grote capaciteit en zijn voorzien van een breed scala aan producten, zoals chips, zoute snacks, snoepjes en koeken. Snoepautomaten zijn vooral geschikt om neer te zetten in middelgrote tot grote ruimtes waar veel mensen werkzaam zijn. Onze automaten zijn elegant van design en zijn daardoor in elke omgeving goed te plaatsen. Advies nodig bij de aanschaf van een vendingmachine voor op het werk? We geven u graag persoonlijk advies op basis van de behoefte en omvang van uw bedrijf.

 

Cup-a-Soup-automaten
Vier uur Cup-a-Soup! Wie kent het niet. In de lunchpauze of laat in de middag kan uw personeel wel een opkikkertje gebruiken. Daarvoor hebben we verschillende varianten Cup-a-Soup-automaten voor op het werk. Van een simpele carrousel met soepzakjes waar zelf nog heet water aan toegevoegd moet worden tot een superluxe stand alone waar verschillende smaken soep kant-en-klaar uit geschonken worden: hoe groot uw soepbehoefte ook is, wij hebben er de juiste machine voor.

 

Een kleiner bedrijf is meer gebaat bij een middelgrote automatische Cup-a-Soup-machine die je op een tafel of aanrecht kunt zetten, maar een groot bedrijf waar continu honderden mensen aan het werk zijn, heeft meer profijt van een grote losstaande soepautomaat. Bij de Cup-a-Soup-automaten hoeft u, in tegenstelling tot onze frisdrankautomaten en snoepautomaten, geen geld in te werpen.

 

Brandingmachines

Een nieuwe mogelijkheid bij Crossbow Coffee is het personaliseren van uw zakelijke koffieautomaat.

Zakelijke koffiemachine in uw huisstijl
Maak van uw koffieautomaat op kantoor of op de zaak een waardig onderdeel van uw bedrijf, voorzien van uw huisstijl, logo en bedrijfskleuren. Dat laat uw personeel en bezoek zien dat u veel waarde hecht aan uw koffie én de representatie van uw bedrijf.

Het personaliseren van uw zakelijke koffiemachine is mogelijk bij een aantal van onze beste koffieautomaten (zoals Optibean en Optibean Touch) van het superieure Nederlandse merk Animo. Ze zijn er in vele kleuren, zoals blauw, groen, rood, geel, roze. Welke kleuren uw bedrijf ook heeft in de huisstijl of het logo, uw koffiemachine kan helemaal in dezelfde stijl ontworpen worden. Geen saaie, dertien-in-een-dozijn zakelijke koffiemachine dus, maar een vrolijke koffieautomaat die flink in het oog springt.

Koffie automaat met videoscherm
De allernieuwste trend van het branden van uw koffiemachine is het tonen van uw bedrijfsfilm. In de touchscreen van de machine is een videoscherm verwerkt waarop uw reclame of video van uw bedrijf te zien is. Bewegende beelden spreken meer en op subtiele wijze kunt u uw medewerkers of klanten een boodschap meegeven. Bovendien ziet het er supermooi uit wanneer uw kofiiemachine voorzien is van een videoscherm.

Zakelijke koffieautomaat in uw huisstijl kopen
Heeft u interesse in het kopen van een zakelijke koffiemachine in uw bedrijfskleuren, met logo of videoscherm? Neem contact met ons op of kom langs in onze Koffie Experience. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.